Тавыкның түш итеннән коймаклар ясау рецепты
***
Кирәк була:
- Тавыкның түш ите агы
- 2 йомырка
- 3 аш калагы сметана
- 3 аш калагы он
- 100 гр сыр
- Тоз, борыч, яшеллек
- Кыздыру өчен көнбагыш мае.
Түш итен вак итеп турыйбыз, кушабыз 2 йомырка, тоз, борыч, яшеллек, 3 аш калагы сметананы, 100 гр сырны угычтан уабыз, болгатабыз. Шушы массага кушабыз 3 аш калагы он, яхшылап болгатабыз да кызган майлы табага коймак кебек салып пешерәбез. Мин соңыннан пешереп бетергәч 15 минутка духовкага тыгып алам,тавык ите пешеп бетсен өчен.
Тәмле булсын.
Мәрьям Миңнегулова
_________
- Блины из куриной грудки.
- Куриная грудка
- 2 яйца
- 3 столовые ложки сметаны
- 3 столовые ложки муки
- 100 г сыра
- Соль, перец, зелень
- Подсолнечное масло для жарки.
Тушку мелко нарезаем, добавляем 2 яйца, соль, перец, зелень, 3 столовые ложки сметаны, 100 гр сыра натираем через терку, перемешиваем. В эту массу добавляем 3 столовые ложки муки, хорошо перемешиваем и выкладываем на сковороду с раскаленным маслом, готовим как блины. Затем я помещаю курицу в духовку на 15 минут после завершения приготовления, чтобы курица полностью приготовилось.
Пусть будет вкусно.
Следите за самым важным и интересным в Telegram-каналеТатмедиа
Нет комментариев